Reiniging atletiekpistes

Customer supportDevis DNS Sports
entretien athlétisme

Atletiekpiste

« Wij reinigen op efficiënte en innovatieve wijze uw atletiekpistes »

Ons uniek reinigingssysteem is gebaseerd op de nauwkeurige injectie van water in grote hoeveelheid en met een gemiddelde druk. Meer dan eender welk ander systeem, reinigt het AQUA CLEAN-systeem uw piste grondig terwijl de bekleding intact blijft en de risico’s van het reinigen met een hogedrukreiniger beperkt blijven.

Ons uniek proces biedt de mogelijkheid om uw atletiekpistes grondig te reinigen. De geringe druk die wordt gebruikt (50/60 bar) en de aanzienlijke debietcapaciteit water biedt de mogelijkheid om uw piste perfect te reinigen, terwijl de lijnen weer duidelijk zichtbaar worden.

Dit is het snelste, het meest efficiënte en het voordeligste proces. Wij reinigen uw piste in 2 of 3 dagen met onze gespecialiseerde technici. Zo lost u uw reinigings-, gladheid- en drainageproblemen grondig op.

Waarom regelmatig uw piste reinigen?

Zand, aarde, stof, bladeren, gras, schimmel en mos, en ook de luchtvervuiling vervuilen en verontreinigen uw piste.

Indien u niet regelmatig grondig uw piste reinigt, dan zal ze de drainerende capaciteiten verliezen, mos en schimmel zullen er zich sneller ontwikkelen. Uw piste zal haar elasticiteit verliezen, zal harder worden, glad en dus minder performant. De levensduur ervan zal duidelijk dalen.

Naar fotogalerij.