Door verder te gaan op deze website accepteert uhet gebruik van cookies. Ik ga akkoord

Aanleg van een Padelbaan

Padel is een relatief nieuwe activiteit die nieuwe leden aantrekt bij de clubs; beginners ontdekken een sport waarin ze meteen goed kunnen zijn, omdat de speltechniek lijkt op die van tennis of squash.

Image

Vraag een
gratis offerte

Installaties conform de internationale normen

Dankzij het relatief kleine racket en de relatief kleine afmetingen van de baan krijgen beginners al heel snel plezier in het spel. Voor kinderen is padel de ideale voorbereiding op tennis.

Gerealiseerde projecten

De pluspunten zijn voor alle leeftijden en voor zowel mannen als vrouwen interessant, omdat fysieke kracht niet het belangrijkste is.

DNS Sports installeert de constructies die nodig zijn om deze nieuwe sport te beoefenen, in overeenstemming met de normen van de Internationale Padelfederatie. Zo kunt u padel meer onder de aandacht brengen.

Wij bieden u een complete serie die voldoet aan uw behoeften: STANDARD en PARONAMIC padel, indoor/outdoor, en opties zoals: veiligheidsnetten, deuren met slot, verlichting, welkomstpakket, enz.

Onze verwezenlijkingen

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Advies nodig?

Contact
Close-icon
Loader

Over welke diensten wilt u meer weten?

Persoonsgegevens

Uw e-mail is verzonden

Er is iets misgegaan

Recaptcha not valid

Close

Wij zoeken collega's

Zin om ons team te komen versterken? Mail ons je CV en we nemen snel contact met je op!

Hallo! We gebruiken WhatsApp, zodat we uw vragen altijd kunnen beantwoorden, 24 uur per dag en 7 dagen in de week... Maak er dus gerust gebruik van!