Door verder te gaan op deze website accepteert uhet gebruik van cookies. Ik ga akkoord

Image Image

TurfRouter TR500

Zelfstandige mobiele robot voor het reinigen en onderhouden van kunstgras.

Vraag een
gratis offerte

Geavanceerde positioneringstechnologie

De TurfRouter werkt op loodbatterijen van 12 V en kan 3-4 uur onafgebroken werken. De max. rijsnelheid is 6 km/u. De laadtijd is 6 uur. Voor plaatsbepaling en navigatie is de TurfRouter voorzien van veldpositioneringstechnologie die informatie van het GPS//GNSS-systeem en de gyroscoop verwerkt.

Ultrasone sensoren en aanrijbeveiliging

Het veiligheidsconcept omvat ultrasone sensoren en een aanrijbeveiliging aan de voorkant van de TurfRouter. De robot wordt met de hand of via radiobesturing bediend. De uitwisseling van de apparaat-/werkgegevens gebeurt via een SIM-kaart, Bluetooth of WLan.

Via een app kunnen deze gegevens met de gebruikelijke apparaten worden uitgelezen en kan toezicht worden gehouden op de robot.

3-puntsophanging

Aan de achterkant van de TurfRouter zit een 3-puntsophanging met elektrische cilinder en trekhaak waarmee aanbouwdelen getrokken en getild kunnen worden, zoals de "bestseller" TurfCare, de diamantvormige RigidBrush of een magneetstrip.

Snel en efficiënt

De TurfRouter zorgt via de SMG-route voor optimaal onderhoud en reiniging van kunstgras. Hij heeft ca. 3 uur nodig voor een voetbalveld van normale afmetingen.

Afhankelijk van hoe vaak het kunstgrasveld gebruikt wordt of van de mate van verontreiniging kunnen andere routes geprogrammeerd worden. Ook kunnen zones van het voetbalveld die vaker of juist minder vaak behandeld moeten worden en de oplaadplaats van de TurfRouter worden ingesteld.

Flexibel

De aandrijfwielen kunnen zonder gereedschap worden ontgrendeld, zodat het apparaat gemakkelijk met de hand geduwd kan worden. Alle TurfRouter-accessoires kunnen ook worden getrokken door andere voertuigen, zoals kleine tractoren of quads. Zo is het mogelijk om verschillende onderhoudstaken tegelijkertijd uit te voeren.

Regulier onderhoud

 • Icon

  Superieure oppervlaktereiniging

 • Icon

  Bijwerken / Egaliseren van de infill

 • Icon

  Borstelen van de vezel

 • Icon

  Groot terrein

 • Icon

  Kunstmatige intelligentie

 • Icon

  Decompacteren

In actie

Image
Image
Close
Close-icon
Loader

Over welke diensten wilt u meer weten?

Persoonsgegevens

Uw e-mail is verzonden

Er is iets misgegaan

Recaptcha not valid

Close

Wij zoeken collega's

Zin om ons team te komen versterken? Mail ons je CV en we nemen snel contact met je op!

Hallo! We gebruiken WhatsApp, zodat we uw vragen altijd kunnen beantwoorden, 24 uur per dag en 7 dagen in de week... Maak er dus gerust gebruik van!