Door verder te gaan op deze website accepteert uhet gebruik van cookies. Ik ga akkoord

Aanleg van een tennisbaan

Slecht weer, aanslag van vuil en intensief gebruik zijn van invloed op de afwatering en de eigenschappen van een tennisbaan. Met regelmatig en vakkundig onderhoud blijven de sportfunctionaliteit, de veiligheid en het aanzien intact.

Door u technische oplossingen te bieden die speciaal ontwikkeld zijn voor uw tennisbanen, zorgt DNS Sports niet alleen voor een langere levensduur van uw installaties, maar ook voor veiligheid, spelplezier en naleving van de sportnormen.

Image

Vraag een
gratis offerte

Voor elke tennisbaan een oplossing

Gravel is de absolute nummer één voor tennisbanen. Het biedt zowel profspelers als amateurs de voordelen van een langzaam spel, zodat de kunst van het tennissen volop ontwikkeld kan worden, waarbij nauwkeurigheid, inventiviteit en perfectie centraal staan.

Een gravel tennisbaan heeft ook het voordeel van minimaal risico op blessures. DNS Sports legt dit type tennisbaan aan volgens strikte normen, waarbij een structuur van meerdere lagen baksteenpoeder essentieel is. De aanleg en het jaarlijks onderhoud moeten worden uitgevoerd door professionals en met kwaliteitsmateriaal om uitstekende speleigenschappen te krijgen, want gravel vraagt perfectie, meer dan alle andere materialen. Gravel is een materiaal dat dagelijks bijzondere aandacht vereist. Het is voor sommigen iets om over te filosoferen, een levenskunst zelfs.

Acrylhars is een oppervlak van het type hardcourt, dat zorgt voor snel spel en een mooi stuitende bal. Wilt u een tennisterrein aanleggen van hars dat is goedgekeurd voor competitie, of een reeds bestaand tennisterrein renoveren en herstellen? Als installateur van tennisbanen begeleidt DNS Sports u ook bij de renovatie, het onderhoud en het herstel van terreinen van acrylhars.

Er zijn 2 soorten toplagen:

Enkellaags: De toplaag wordt gemaakt met een zuivere acrylverf met silicavulstof, die voor opmerkelijke duurzaamheid en bestendigheid zorgt, alsmede voor zeer gewaardeerde anti-slipeigenschappen, en zorgt ervoor dat voeten tijdens het spelen niet geblokkeerd worden.

Meerlaagshars: Onze harsen hebben een elasticiteit die de effecten van de verdunning uitstekend absorberen. DNS Sports is dé expert in het aanleggen van coatings van hars met waterdicht oppervlak, speciaal ontworpen voor tennis. Deze verharding bestaat uit een schokdempende onderlaag van rubbergranulaat en een toplaag van meerdere lagen hars. De harsoppervlakken kunnen zowel binnen als buiten toegepast worden.

Onze verhardingen van kunstgras zijn een geschikte oplossing voor vrijtijdstennis. Het is ook een van de beste oplossingen om oude tennisbanen mee te renoveren.

Ook al vereist het maar weinig onderhoud, toch is onderhoud van groot belang om de sportfunctionaliteit van het oppervlak zo lang mogelijk in stand te houden.

Hoewel een kunstgras terrein veel minder onderhoud vraagt, is een sportterrein dat helemaal niet wordt onderhouden na een aantal jaren niet meer bruikbaar.

Een kunstgrasveld heeft onderhoud nodig om langer mee te gaan.

Kies een tennisbaan met een kunstgras vloer. Deze bestaat uit een grasveld verzwaard met een natuurlijke vulstof. De klant kiest zelf de vezel en de verzwaring.

RED PLUS is een synthetische verharding voor tennisbanen in de categorie synthetische gravel.

De sportterreinen met RED PLUS hebben iets bijzonders: het gepatenteerde systeem bestaand uit een gevuld tapijt op één of meer lagen met speleigenschappen die vergelijkbaar zijn met die van een terrein van traditionele gravel.

De grote voordelen vergeleken met gravel is dat dit terrein het hele jaar door gebruikt kan worden en weinig onderhoudskosten heeft.

De Red Plus-verharding voor tennisbanen is vriendelijk voor de gewrichten, staat voor de hoogste kwaliteit en kan zowel binnen als buiten aangelegd worden.

Onze verwezenlijkingen

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Advies nodig?

Contact
Close-icon
Loader

Over welke diensten wilt u meer weten?

Persoonsgegevens

Uw e-mail is verzonden

Er is iets misgegaan

Recaptcha not valid

Close

Wij zoeken collega's

Zin om ons team te komen versterken? Mail ons je CV en we nemen snel contact met je op!

Hallo! We gebruiken WhatsApp, zodat we uw vragen altijd kunnen beantwoorden, 24 uur per dag en 7 dagen in de week... Maak er dus gerust gebruik van!